Wisseling van de wacht bij VVD-Huizen: Carel Bikkers draagt fractievoorzitterschap over aan Jessica Prins

Wisseling van de wacht bij VVD-Huizen:
Carel Bikkers draagt fractievoorzitterschap over aan Jessica Prins

 

Op 1 oktober jl. heeft Carel Bikkers zijn positie als voorzitter van de VVD-fractie in de gemeenteraad van Huizen overgedragen aan de huidige vicevoorzitter Jessica Prins. De heer Bikkers blijft als vicevoorzitter deel uitmaken van de VVD-fractie.

Carel Bikkers is dit jaar 25 jaar lid van de gemeenteraad van Huizen, waarvan 24 jaar als fractievoorzitter. Hij was in deze periode onder meer lid van de raadscommissies ROW en ABM en gedurende 12 jaar vicevoorzitter van de raad. Daarnaast is hij meerdere malen formateur en informateur geweest alsmede voorzitter van de vertrouwenscommissie voor de burgemeestersbenoeming.

Carel Bikkers: “Na een periode van 24 jaar als fractievoorzitter wordt het tijd om het stokje over te dragen aan een volgende generatie. Jessica Prins is uitstekend in staat om de fractie aan te voeren en het liberale geluid van de VVD in de gemeenteraad te laten horen. Overigens ben ik nog niet weg; ik blijf actief mijn bijdrage leveren aan de goede gang van zaken in de fractie en in de raad”.

Jessica Prins zegt “...bijzonder vereerd te zijn met het vertrouwen dat door de fractie in haar is gesteld”.  “De VVD in Huizen heeft veel aan Carel Bikkers te danken.  Hij is gedurende zijn voorzitterschap een beeldbepalend en succesvol politicus geweest. Onder zijn leiding kwam de VVD bij de gemeenteraadsverkiezingen steevast als grootste uit de bus. Ik zie het als een grote uitdaging om die lijn voort zetten door daar op mijn eigen wijze invulling aan te geven”, aldus Jessica Prins.