Minister Micky Adriaansens op bezoek bij bijeenkomst van VVD Netwerk 't Gooi

Bent u benieuwd wat de klimaatdoelen betekenen voor uw portemonnee of hoe u als ondernemer hier handig mee om kunt gaan?

U bent van harte uitgenodigd op dinsdagavond 15 november vanaf 19.30 bij de Tinfabriek te Naarden!

Na in oktober gesproken te hebben met de Kamerleden Rahimi en Klink over ons MKB en de internationale handel, gaan we op 15 november in gesprek met de minister van Economische Zaken en Klimaat.

Geheel in lijn met de doelstellingen van het kabinet werkt minister Adriaansens aan een duurzaam én ondernemend Nederland met een sterke, open economie.

De minister werkt hard om ondernemers de ruimte te geven om te vernieuwen en deze de economische kansen van verduurzaming en digitalisering zo goed mogelijk te laten benutten.

Dit is hard nodig gezien de energiecrisis als gevolg van de oorlog in Oekraïne en de sombere voorspellingen ten aanzien van onze koopkracht.
Er is meer dan genoeg te bespreken en ook uw vragen kunnen aan bod komen.

De minister is zelf afkomstig uit ons netwerk en doorliep het Gemeentelijk Gymnasium in Hilversum en was voorzitter van de Larensche Mixed Hockey Club tot 2017.

Voor haar vakkundige inzet heeft Micky Adriaansens van de gemeente Laren de gemeentelijke erepenning mogen ontvangen.

Van juni 2019 tot januari 2022 was zij lid van de Eerste Kamer en sindsdien is zij namens de VVD minister van Economische Zaken en Klimaat.

Heeft u vragen over de energievoorziening, het klimaat, ondernemen, innovatie of de economie in het algemeen?

Dan zien wij u graag vanaf 19.30 bij de Tinfabriek aan de Amsterdamsestraatweg 5 in Naarden!

Entree is gratis en inloop is vanaf 19.30.