VVD Noord-Holland waardeert de onderhoudscommissie van BSV De Zuidvogels met taart

Nietsvermoedend waren zij door het bestuur met een smoesje naar de kantine van BSV De Zuidvogels gelokt: de leden van de onderhoudscommissie, Frits Hogguer en Adri van’t Hoenderdal. Helaas was de heer Henk Vegt verhinderd. Al jaren zijn deze vrijwilligers de gewaardeerde steun en toeverlaat van de vereniging als het gaat om velden, accommodatie en materiaal. Echte ‘doeners’ die vijf dagen per week van 9:00 tot 13:00 uur op de club zijn. Reden voor de VVD Huizen om hen voor te dragen voor de jaarlijkse taartenactie van de VVD fractie in de Provinciale Staten van Noord-Holland.

Vrijdagochtend 8 februari overhandigde VVD Statenlid Marco Wiesehahn aan een verraste heer Hogguer de taart en sprak lovende woorden over hem en zijn team. In zijn toespraak memoreerde Marco Wiesehahn dat Nederland en de Nederlandse samenleving veel te danken hebben aan vrijwilligers en dat de doeners onder hen daarbij een bijzondere rol vervullen en daarom waardering verdienen. ´De passie waarmee Frits, namens zijn team, tijdens het bezoek van onze fractie over de vereniging sprak, maakte het voor ons een makkelijke keuze. Al het onderhoud wordt door de club zelf uitgevoerd wat dan ook resulteert in een van de betere velden in de competitie´, vulde Sjoerd van Klink, Raadslid bij de VVD in Huizen, aan.

Beide heren waren er stil van. Onder het genot van de taart bleek dat de leden van de onderhoudscommissie het bestuur gemakkelijk konden vergeven dat zij onder valse voorwendselen naar de vereniging waren gelokt.